Vergaderen met overnachting

Gepubliceerd door Landgoed Rijckholt op

Bed&Breakfast Landgoed Rijckholt: Kaatse Kaai appartement

Kaatse Kaai Appartement

Het dorp op Landgoed Rijckholt
Het dorp op Landgoed Rijckholt

Uitkijken over de polder en de wei met ezels

Deze appartementen op de eerste verdieping zijn modern ingericht en hebben een balkom met uitzicht op de grote vijverpartij met veel watervogels. Ook kijk je uit over de polder en de wei met ezels. Het appartement is 50 vierkante meter, heeft 1 slaapkamer, en een woonkamer met een grote schuifpui naar het balkon en over de hele lengte uitzicht over de vijver. ‘s Avonds zie je hier de zon prachtig ondergaan.

In het naseizoen en de winter zijn deze appartementen bijzonder omdat zich op de tweede verdieping, dus de verdieping erboven, een sauna en buiten hottub bevindt. Die voor privégebruik te boeken is voor steeds een tijdsperiode van 3 uur.

Logées

Binnen de paviljoenbouw hebben wij ook veel ruimte voor logées. Familie en kennissen kunnen met familiekorting logeren in onze Bed and Breakfast en de Bed Breakfast wordt ook veel gebruikt voor familie reünies en feesten. In de zomer is het een genot om tijdens een wandelingetje de kinderen van Bed and Breakfast gasten op de trampoline of op de skelters te zien spelen. Landgoed Rijckholt is een plek waar drie generaties zich van jong tot oud thuis voelen.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *